Eci pa u ndalur një vit, shikoni ndryshimin (Video)

2017-03-18 në ora 14:57

Ai eci nëpër Kinë për një vit të plotë…

Nga viti 2007-2008, Christoph Rehage eci përgjatë Kinës për një vit të plotë, duke mbuluar 4500 km (2796 milje), transmeton lajmi.net

Ai i la flokët dhe mjekrën e tij të rriten dhe bëri vazhdimisht foto të vetës së tij.

Kjo video tregon pjesë origjinale që Christoph i ka përfshirë në udhëtim.