‘Edhe pse isha e martuar, bëra seks me..

2017-05-03 në ora 19:47

Kjo grua kishte rrëfyer për gazetën ‘The Sun’, se kishte bërë seks me shokun e saj më të ngushtë, duke e bërë shkaktarë kryesorë distancimin në mes burrit dhe asaj.

Ajo rrëfeu:

“Kam bërë një gjë shumë të gabuar që më vjen keq – kam pasur marrëdhënie seksuale me ish-shokun tim më të mirë edhe pse kam një partner dhe tre fëmijë.

Unë jam 35 vjeçe. Babai i fëmijëve të mi, i cili është gjithashtu 35 vjeç, punon shumë larg, kështu që unë nuk dal shumë.

Miku im, të cilin e kam njohur që nga ditët tona të shkollës, ofroi babysite kështu që unë mund të dilja një mbrëmje si një pushim nga rutina.

Unë kërceja me rastin dhe vendosa të bëja diçka që nuk kam bërë kurrë më parë.

Shkova në një pijetore me vete, urdhërova një pije dhe u ula në tryezë, duke u ndjerë si një i rritur i duhur për herë të parë në moshë.

Miku im miku u ul pranë meje dhe filloi të bisedonte. Ai është 33 vjeç.

Ne morëm me shkëlqim dhe ai sugjeroi që të pinte një pije në vendin e tij në rrugën time në shtëpi.

E dija se çfarë do të ndodhte, por unë shkova bashkë me të dhe nuk mund të besoj atë që bëra.

Ai filloi të më puthte dhe të më hiqte rrobat e mia në çastin kur hymë në derë.

I lashë të më çonte në dhomë gjumi dhe kaluam orët e ardhshme duke pasur seks të madh si unë nuk kam pasur me vite.

Unë nuk mund të shihja mikun tim në sy kur të shkoj në shtëpi.”