Efektet negative të ajrit të ndotur tek shtatzënat

2018-09-24 në ora 07:27

Të kesh edhe një shpirtë brenda jush është jo më pak se një mrekulli, dhe gjëja më thelbësore është se si ta mbajmë foshnjën t ëshëndetshme transmeton Gazeta Shneta.

Përveç ushqimeve, pijeve dhe rutinave të gjumit, një gjë që ka rëndësi absolute kur bëhet fjalë për shëndetin e fëmijës suaj është ajri i pastër.

Thithja e ajrit të papastër gjatë shtatzënisë mund të ketë rreziqe të mëdha për nënën dhe foshnjën gjithashtu.

Jo vetëm përbërsit e ajrit si ozoni, dioksidi i karbonit, azoti mund të bëjnë keq në shtatzënin tuaj. Gjithashtu edhe shumë preparate higjenike mund të ndikojnë shumë negativisht në ju dhe foshnjën tuaj

Këto mund të shkaktojnë dëme në placentën që mbështjellë një fetus të shëndetshëm, i cili, nga ana tjetër, çon në lindje të parakohshme, si dhe komplikime të ardhshme shëndetësore në foshnjë./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.