Eljana, Odrite dhe Doa, tre engjëjt erdhën në jetë në ‘European Clinic’

2021-02-20 në ora 09:31

Tre engjëj erdhën në jetë në spitalin ‘European Clinic’ në Gjakovë.

Eljana, Odrite dhe Doa kanë lindur në spitalin gjinekologjik i cili udhëhiqet nga gjinekologia e njohur Dr. Aida Kumnova.

Spitali special per gjinekologji dhe obstetrike,mundesohen operime me LAPRASCOPY, HYSTEROSCOPY, LINDJE NORMALE dhe LINDJE ME OPERIM .

Spitali “European Clinic” është ndër më modernët privat në rajon dhe është shembull për rrëfim të suksesshëm në sektorin shëndetësor me shërbimet mjekësore sipas protokolleve më moderne në mjekimin e pacientëve.

Artikull i sponsorizuar