Emra super heronjsh për foshnjën tuaj të ardhshme, me fuqi mbinatyrore

2018-08-11 në ora 19:30

Fëmijët janë shumë të dhënë ndaj personazheve të animuar, të cilët paraqiten si super heronj me simbole dhe lëvizje të caktuara.

Por a nuk mendoni që ka ardhur koha që t’ia zbuloni super fuqitë e bebes suaj, duke i lënë një emër duke i bashkuar disa emra të super heronjve.

Emri i parë për super heronjtë është Grayson, si në Dick Grayson, një karakter DC Comics i cili fillimisht ishte ndihmësi i Batmanit, Robin para se të bëhej Nightëing, ndjehet edhe më i freskët dhe origjinal.

Kent. Ashtu si në Clark Kent, Superman. Clark është një emër i ftohtë, por Kent ka edhe më shumë memorie. Megjithëse nuk është dëgjuar shumë gjatë këtyre ditëve, Kent është në të vërtetë një emër foshnjash tradicionale angleze, që do të thotë “e ndritshme, e bardhë” dhe është forma e shkurtër e Kentonin, transmeton Gazeta Shneta.

Leo. Kush tjetër: Leonardo, karakteri më i qetë, me nivel më të lartë në ‘’Turtles Teenage Mutant Ninja’’; Lex. Joseph “Lex” Luthor është në të vërtetë një mbikëqyrës nga Superman – një gjeni që është një biznesmen i suksesshëm, inxhinier dhe filantropist.

Remy. nga X-Men, mutant i cili mund të kontrollojë objektet me mendjen e tij duke përdorur energjinë kinetike, ka një alter-ego të njohur si Remy Etienne Le Beau.

Ëade. Ëade Ëilson në Deadpool është një antihero që është mentalisht i paqëndrueshëm me fuqitë shëruese mbinjerëzore./Gazeta Shneta/