A është i dëmshëm tretmani i fytyrës gjatë shtatzënisë

2017-07-12 në ora 08:51

Tretmani standard është në rregull.

Por përderisa tani lëkura juaj është më e ndjeshme, ju do të duhet të jeni më të kujdesshme rreth tërheqjes dhe ndukjes së fytyrës suaj, prandaj lutuni masazherit që të iu trajtojë më lehtësisht.

Shtatzënia mund të shkaktojë humbje të ngjyrës së lëkurës dhe rritjen e dukshmërisë së enëve të gjakut, prandaj edhe nëse masazheri do jetë i butë ju mund të zhgënjeheni me rezultatet.