A është e sigurt fjetja e fëmijëve me prindër

2018-10-30 në ora 16:29

Në shumë kultura dhe vende të botës fjetja bashk me fëmijë është shumë e natyrshme mirëpo ka edhe disa rreziqe për mbytjen e fëmijëve dhe kjo u krijon prindërve frikë transmeton Gazeta Shneta.

Shumë besojnë se gjumi me prindërit mund të ndihmojë që fëmija të ketë një gjumë me të mirë gjithashtu edhe për t’i forcuar lidhjet fëmijë-prindër.

Mirëpo sipas disa pediatërve thuhet se fjetja së bashku me fëmijë mund të ketë edhe shumë rreziqe duke përfshirë edhe vdekjen e fëmijës aksidetalisht./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.