Faktorët që ndikojnë që të mbeteni shtatzënë më shpejt

2018-09-28 në ora 12:43

Ka shumë faktorë që mund të ndikojnë në shanset tuaja për t’u mbetur shtatzënë, siç janë:

Nëse keni ndonjë problem riprodhues, siç është historia e sëmundjes inflamatore të legenit. Moshën tuaj, dietën tuaj, stilin e jetës tuaj dhe punën tuaj. Moshën e partnerit tuaj, dietën e tij, stilin e tij të jetesës dhe punën e tij.

Nëse jeni nën peshë ose mbipeshë. Nëse keni ndonjë sëmundje kronike. Sa rregullisht bëni seks, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse jeni 35 vjeç ose nën këtë moshë, dhe keni provuar për fëmijë për një vit, atëherë vizitoni mjekun  tuaj. Ajo mund të sugjerojë disa hetime fillestare për të gjetur nëse mund të përmirësoni shanset tuaja.

Nëse jeni 36 vjeç ose më shumë, atëherë kërkoni ndihmë tek mjeku. E njëjta vlen edhe nëse ju ose partneri juaj keni një problem ekzistues, siç është një testiku i padiskutueshëm në fëmijëri ose një histori e vezoreve policistike, të cilat mund të ndikojnë në shanset tuaj për të konceptuar./Gazeta Shneta/