‘Më fal, më duhet të të hedh acid fytyrës’

2017-04-25 në ora 19:00

Personat në momentin që hedhën acid në fytyrën e Chris Bonney , kërkuan falje para se të flaknin substancën mbi të, rrëfen ai.

Chris Bonney tha se burrat e pyetën: “A jeni ju Chris? Na vjen shumë keq.”, para se hidhën acid në fytyrën e tij shkruan Gazeta The Sun, transmeton Gazeta Shneta.

Personi nga Weymouth, Dorset, u la në “dhimbje tronditëse”, me fytyrën dhe trupin e tij tani të mbuluar me plagë nga sulmi i dukshëm në shënjestër.

Babai i ri, tha se ishte mbytur në lot gjatë tërë natës./Gazeta Shneta/