Falënderimi publik për Dr. Luan Jaha: Heroi ynë, i ndërgjegjshëm dhe me dinjitet

2018-02-13 në ora 18:06

Një pacient në pritje në njërën nga klinikat e QKUK-së, përmes një postimi në profilin e tij në Facebook, përshkroi punën e dr. Luan Jaha-s, i cili në atë kohë ishte duke kryer një operacion 5-orësh, që të njëjtit i veshi tituj, si: i ndërgjegjshëm, i dinjitetshëm dhe hero.

Një pacient në pritje në klinikat e QKUK-së, përmes një postimi në profilin e tij në Facebook, përshkroi punën e dr. Luan Jaha-s, i cili në atë kohë ishte duke kryer një operacion 5-orësh, që të njëjtit i veshi tituj, si: “i ndërgjegjshëm, me dinjitet dhe hero”, shkruan Gazeta Shneta.

Ndër të tjera, Mit’hat Llozhani, pacienti në pritje, shpjegon se si Dr. Luan Jaha gjeti kohë për pacientë të tjerë, ndërsa ishte duke kryer operacionin 5-orësh.

Llozhani gjithashtu u bëri thirrje të tjerëve që të mos i shohim gjërat vetëm zi në dikasterin e shëndetësisë, pasi që sipas tij “ne jemi shoqëri që do duhej vetëdijësuar në kontributin si në gjëra negative ashtu duhej uruar edhe aktet humane dhe njerëzore.”

Ndiqeni shkrimin e plotë të tij: