Familja detyron foshnjën të martohet me qen

2018-02-01 në ora 14:29

Një bebe e vogël po martohej me një qen shkruan Daily Mail transmeton Gazeta Shneta.

Një familje fisnore ka detyruar vajzën e saj 8 muajshe të martohet me qen, kjo pasi sipas besimit të tyre kjo do të largojë të gjithë shpirtrat e këqinj. Kjo traditë mbahet dhe kryhet nga një prift dhe pas një kohe vallëzimi dhe feste, burri i ri lëshohet përsëri të shkoj në rrugën e tij duke shpresuar ti kthehet familjes së tij.

Martesa realizohet posa foshnjës fillojnë t’i dalin dhëmbët në nofullën e sipërme para se të shfaqen dhëmbët poshtë pasiqë sipas tyre kjo është një gjë e keqe dhe kështu për të mbrojtur atë dhe familjen e saj.

Ata vendosin ta martojnë atë me një qen pasiqë sipas tyre kjo e transferon fatin e keq të vajzës tek qeni. Përderisa shumë familje e dënojnë këtë praktikë, kjo është ende e popullarizuar ku rreth 40 martesa të tilla ndodhin gjatë gjithë vitit.

Për  më shumë shikoni dhe videon më poshtë:

/ Gazeta Shneta