Familja Gashi pret ndihmën tuaj, kërkon shërimin e djalit jashtë vendit

2018-09-07 në ora 08:29

Është familja e Shkurte Gashit  e cila përveq që jeton në kushte të rënda, tani po ballafaqohet edhe me një hall tjetër.

Djali i kësaj familje është i sëmurë dhe trajtimin e tij duhet ta bëjë jashtë vendit.

Familja ka vënë në dispozicion  numrin 046-165-960 që është e vetë familjares Shkrute Gashit. Për më shumë informacione keni më poshtë kronikën e Klan Kosova.