Familjes mbretërore i shtohet edhe një fëmijë, lind Dukesha e Kembrixhit

2018-04-23 në ora 13:44

Familjës mbretërore i është shtuar edhe një anëtar i familjes, dhe është një djalë.

Është dukesha Kate Middleton që i ka sjellë edhe një fëmijë familjes mbretërore.

Foshnja është djalë, i cili është i pesti me radhë për ta marrë fronin.

Kate Middleton dhe Princi Ëilliam, të cilët janë martuar në vitin 2011, kanë së bashku edhe dy fëmijë të tjerë./GazetaExpress/