Fatlumja, 14-vjeçare, ka nevojë për ndihmë

2017-05-07 në ora 09:19

14 vjecarja nga Prizreni, Fatlume Sadik Shala, ka nevojë urgjente për ndihmën tonee. Ajo është diagnozstifikuar me një sëmundje të rëndë prej mëlqisë.

Sëmundja e saj nuk ka shërim në Kosovë dhe mjekët e QKUK-së kanë hequr dorë nga rasti, ndërsa operimi i saj për shërim bëhet vetëm jashtë vendit.

Familja Shala e ka të pamundur që ti mbledhë të hollat për shërimin e vajzes së tyre, dhe ajo ka kërkuar ndihmën e të gjithëve.

Prindi i saj kërkon ndihmë për shërimin e vajzes së tij.

Numri kontaktues: +377 45 648 857

Numri i llogarisë: 2012000047345981, TEB Banka