Festë e dyfishtë në familjen Berisha, Tuna dhe Nora lindin në… (Foto)

2017-05-02 në ora 20:35

Familja Berisha duket se muajin Maj do ta ketë përplot festa çdo vit, shkruan ArtistëtShqiptarë.

Tuna sot solli në jetë djalin e saj por edhe Nora Istrefi para dy vitesh lindi vajzën pikërisht në muajin Maj.

2 maji dhe 15 maji, tash e tutje do të jenë festa në familjen e madhe Berisha./ArtistëtShqiptarë.

Foto 1

Foto 2