Festë e madhe në familjen e Medës (Foto)

2017-05-17 në ora 08:40

Këngëtari Meda i ka bërë synet dy djemtë e tij fotografinë e të cilëve edhe e ka postuar në facebook.

“Sot Aldioni dhe Lorisi me sukses e kaluan (op). Dhe u ban Synet! Allahu i begatoft me te mirat e veta”, ka shkruar ai në Facebook.

Nuk dihet a do të organizoi ai ndonjë mbrëmje synetie për dy djemtë e tij, por nëse e bën sigurt do të jetë një mbrëmje e madhe ku shumë këngëtarë dhe fytyra publike do të marrin pjesë në të. /GazetaExpress/