Fillimisht e godet me telefon në kokë, më pas… (Video)

2017-04-03 në ora 08:07

Kjo foshnje, derisa nëna e saj ishte duke kënduar, e merr telefonin e saj dhe e godet, shkruan lajmi.net

Në këtë rast, e ëma bëhet kinse po qan, ndërkaq vajza e saj i afrohet dhe e rrëmben në përqafim.

Shikoni videon më poshtë.