Fjetja në krahë e bebes tregon këtë detaj për gjendjen shëndetësore

2018-01-11 në ora 18:07

‘Flini në të majtë’, kjo është ajo që shpeshherë ekspertët mjekësor ju sugjerojnë gjatë shtatzënisë, pasi mund të kaloni shumë veti ushqyese tek foshnja juaj.

Bebet kalojnë shumë kohë duke fjetur. Si nënë, mund të keni vërjetur disa modele të gjumit të foshnjës, por një gjë që ju shqetëson është preferenca e tij që të flejë në një anë.

Por a është e sigurtë kjo gjë?

Jo, nuk është aspak e sigurtë, që një foshnje të fle në një anë, pasi ato mund të çojnë në kushte të rënda shëndetësore, transmeton Gazeta Shneta.

Kjo pasi kockat e kafkës së foshnjës janë ende të butë, dhe mund të lakohen, ndërsa në këtë mënyrë zgjerohet edhe truri.

Po ashtu, fjetja në njërën anë, krijon vështiësi të mëdha në procesin e frymëmarrjes tek bebet./Gazeta Shneta/