Fjolla Emiri ka nevojë për ndihmë, për shërim i nevojiten 200.000 euro

2017-03-08 në ora 22:19

Fjolla Emiri nga Prishtina vetëm 16 vjeç, është diagnostifikuar me kancer dhe tanimë ka nevojë urgjente për ndihmë.

Për trajtimin e saj nevojiten 200 mijë euro.

Të gjithë mund të kontribuoni duke dërguar një sms në vala, në numrin 55105 me çfarëdo fjale apo shkronjë për vetëm 1 euro.

Ose: në xhirollogarinë e nënës së saj, Latife Emiri:

BKT- 1970859684021152.

Ndihmoni!