Flet gruaja me dy vagina: Ja si është jeta ime

2017-07-04 në ora 15:26

Ndoshta keni dëgjuar histori rreth njerëzve që lindin me dy foshnje, një dorë shtesë, ose ndoshta edhe një zemër shtesë. Ekzistojnë anomalitë mjekësore, por definitivisht nuk kemi dëgjuar asnjëherë për dikë si ky rast.

Kjo grua e re, e cila tregoi historinë e saj me Reddit, ka dy vagina: dy vagina të plota dhe secila prej të tyre janë në gjendje pune.

Pas bërjes publike në internet ajo u është përgjigjur pyetjeve të njerëzve: Si duket e gjitha kjo? Si e ke seksin? Mund të mbetesh shtatzënë?

Të gjitha përgjigjet mund t’i lexoni më poshtë, dhe ajo që ajo thotë është në të vërtetë shumë e habitshme. Pjesa më e bukur është se i pranishëm në bisedë, është gjithashtu edhe i dashuri i saj, i cili jep një pasqyrë mjaft intriguese se çfarë është të jesh partneri i dikujt me dy vagina.
Shikoni historinë e saj më poshtë, dhe përgatiteni për të dhënë mendimin tuaj.

Pra, si është të kesh dy vagina?

Për të kuptuar historinë e mëposhtme. Shikoni këtë diagram për të freskuar njohuritë tuaja.

Mirë, tani tani që ju keni parë si është të jesh me një vaginë, këtu duket është të kesh dy.
Gjendja është e njohur si didelphys uterus, dhe ajo pretendon për Redditor se ajo e ka – dhe gjithashtu mori kohë për të shpjeguar se çfarë do të thotë.

Për të pasur këtë nuk do të thotë vetëm të kesh një mitër të dyfishtë.
Jo, ajo ka dy uteri, dy gypa dhe dy vagina. Në thelb, dy nga secila.

Për fillestarët, diagnoza mori shumë më tepër se sa mendonte.
Ajo kurrë nuk ka menduar për këtë ndëra e zbuloi se kishte dy kur ishte 16 vjeçe. Ajo tha se qau shumë kur mjeku i dha lajmin.

Diagnoza erdhi me disa dispozita të tjera gjithashtu, por disa gjëra ishin normale.
Edhe pse mjekët i thanë asaj të përdorte dy tampona në një kohë, ajo shkruante se përdor vetëm një. “Kam dy tuba fallopiane, një lidhje me çdo mitër”, shkruante ajo. “Mua më vijnë menstruacionet një herë në muaj.”

Dhe pastaj është çështja për të treguar partnerët e saj të seksit.
Ajo tha se shumica e djemve janë zakonisht mosbesues. Për fat të mirë, ajo ka gjetur një djalë që është më shumë se i lumtur me të gjitha pjesët e saj shtesë.

I dashuri i saj u bashkua gjithashtu në bisedën për Reddit.
Kur i dashuri i saj u pyet se cili ishte reagimi i tij i parë kur ai morri vesh për dy vaginat e saj, ai tha: “Kjo tingëllon zbavitëse”.

Ajo thotë se ato nuk janë njësoj si çdo gjë tjetër.

Bëhet seksi pak i çuditshëm dhe nganjëherë i parehatshëm.
Sipas saj, kjo varet nga ajo vaginë që ajo përdorte. Një në të majtë është më i vogël, kështu që mund të dëmtojë gjatë marrëdhënieve seksuale.
Për të gjitha gjërat seksuale, ajo thotë se preferon vaginën e saj të djathtë.
Edhe partneri i saj pëlqen atë në të djathtë, sepse është më e madhe dhe ndihet më e rehatshme.

Pastaj është çështja e orgazmimit.
Ajo thotë se ajo mund të ketë vetëm orgazma klitorale, sepse sekcioni që ndan dy vaginat e saj mbulon plotësisht Pikën G të saj.

Jeta e tyre seksuale është shumë normale.
Kur u pyetën për masturbimin, ajo tha, “Nuk është shumë ndryshe, por vetëm të zgjedh një vaginë”.

Ajo gjithashtu mori shumë pyetje rreth shtatzënisë.
Ajo definitivisht mund të mbetet shtatzënë dhe ka madje një shans që ajo të jetë shtatzënë dy herë në të njëjtën kohë, një fëmijë në çdo mitër.

Por pa marrë parasysh se çfarë, ajo do të lindë përmes ndëhyrjes kirurgjike.
Meqë ajo ka dy uteruse në vend të një, lindja natyrore do të paraqiste shumë komplikime. “Mjetet e mia janë më të vogla se normale kështu që unë jam në rrezik për abort, kufizim të rritjes intrauterine (foshnje të vogla) dhe foshnje të parakohshme”, shkruante ajo.

Pavarësisht nga gjendja e saj e rrallë, ajo thotë se ajo është aq e lumtur sa mund të jetë.
Dashuria e saj gjithashtu e mbështeti atë, duke thënë se të dy janë tepër të lumtur me marrëdhëniet e tyre, duke përfshirë aspektet fizike.