Fotografia zemërthyese e nënës me bebën e saj

2017-05-07 në ora 09:07

Danni Bett ka inspiruar gratë anekënd botës për rëndësinë e gji dhënies tek bebet.

Danni pësoi një aksident të tmerrshëm me makinë, pak javë pasi i dha jetë fëmijës së saj, shkruan Gazeta Shneta.

E gjendur e shtrirë në spital, në gjendje që nuk mund të lëvizte dhe me kokën e mbërthyer rreth qafores, ajo nuk mund t’i rezistonte vajit të bebës së saj.

Andaj, ajo kërkoi nga motrat medicinale që t’ia sillnin atë afër për ta ushqyer me qumësht gjiri.

Fotografia është shpërndarë rishtas në rrjetet sociale duke ngritur vetëdijen për ushqyerën me qumësht gjiri. /Gazeta Shneta/