Fotografitë e këtyre trinjakeve do t’iu zgjasin jetën!

2018-01-12 në ora 18:37

Ndërkohë që është e rëndësishme të ndani vështirësitë që vijnë si prindër me të tjerët – veçanërisht kur përfshihen trinjakët – është gjithashtu e mrekullueshme që të balancohet me njohjen e gëzimit që fëmijët mund të sjellin.

Një nënë e ka bërë këtë duke fotografuar familjen e saj prej gjashtë fëmijëve, e cila përfshin një grup trinjake dhe një grup binjakë, transmeton Gazeta Shneta.

Koha e saj përqendrohet kryesisht në fëmijët e vegjël, të cilët janë një paraqitje e çastit të lumtur në një botë që përmban tre vajza të vogla në të njëjtën moshë.

Duke postuar imazhet e saj të bukura, fotografja e Adelaide Lucia Staykov shkruan: “Të kesh trefishin është një bekim! Ka shumë punë, por ka vlerë çdo sekondë”.

“Ka disa sfida gjatë rrugës, por nuk do të kishim asnjë mënyrë tjetër, unë jam një nënëe zënë me gjashtë fëmijë , një djalë, dy binjakë dhe vajza të trefishta.”

“Ndonjëherë ka një shpërblim nëse ata dëgjojnë, por shumicën e kohës, unë i fus ato në lojë dhe i drejtoj ato.”, tha ajo, duke pranuar se tre vajzat e saj janë shumë më tepër në përkujdesje se sa djemtë.

Ajo gjithashtu thotë se përgatitja është çelësi./Gazeta Shneta/