Fotografitë e lindjes që çdo grua shtatzënë duhet t’i shohë

2017-11-01 në ora 15:58

Në një inaugurim të mbajtur në Australi janë bërë të ditur fitueset e Kolegjit Australian të Mamive, ku puna e tyre u paraqit përmes fotografive, duke shfaqur të vërtetën dhe bukurinë e çdo lindjeje, transmeton Gazeta Shneta

“Gratë në kujdesin e mamive kanë më shumë gjasa të kenë një lindje normale, më shumë gjasa të ndjehen nën kontroll gjatë lindjes.”, tha shpërndarësja e çmimeve.

“Mamitë qëndrojnë në respektimin e grave dhe besimin e fortë në vlerën e punës së grave, duke mbajtur dhe rritur çdo brez.”, thoshte ndërkohë fituesja e çmimeve./Gazeta Shneta/