Fotografitë e lindjes që duhet patjetër t’i shihni: Janë votuar si më të mirat e 2018

2018-05-31 në ora 15:53

Për shekuj me radhë, lindja, fillimi i një jete të re, u pa si diçka që ndodhi pas dyerve të mbyllura. Me ndryshimin e kohës, ku dokumentimi i fotografive të vetes për të pasur një foto të përpunuar të fotografuar për çdo rast konsiderohet e rëndësishme.

Lindja është bërë tashmë një pikë diskutimi në fotografitë. Përjetimi i zjarrtë, i dhimbshëm dhe i frikshëm i përshëndetjes së një jete të re në këtë botë ndoshta nuk është një nga ato raste kur një nënë dhe një fëmijë duken më së miri, transmeton Gazeta Shneta.

Fotografia e Lindjes po e merr botën e fotografisë nga stuhia dhe disa prej këtyre fotografive janë një dëshmi e saj. Shoqata Ndërkombëtare e Fotografëve të Lindjes përcakton fotografitë më të mira në lindjen e fëmijës, çdo vit. Edicioni 2018 i konkursit pa një sërë fotografësh që dërgonin fotografi të pabesueshme të lindjes dhe paslindjes, por vetëm disa e bënë atë në listën e fotografive më të mira të lindjes./Gazeta Shneta/

Për më shumë shijoni pamjet: