Fotografitë më të bukura të bebeve për vitin 2016

2017-02-24 në ora 13:14

Fotografitë janë art dhe diçka që kënaq syrin e gjithkujt. E, kush është model më i bukur se një bebe e posalindur?

Në fillimin e këtij viti është organizuar edhe njëherë gara për të shpërblyer fotografitë më të mira të bebeve, shkruan Gazeta Shneta.

Fotografët profesionalë, por edhe prindërit morën pjesë në këtë garë ku fotografitë fituese u zgjodhën si më poshtë: