Fotografitë më të bukura gjatë lindjeve (Foto)

2017-03-22 në ora 20:47

Çdo vit Shoqata Ndërkombëtare e Fotografëve Profesionist, bënë fotografi të nënave para lindjes, gjatë dhe pas lindjes, transmeton Gazeta Shneta.

Fotografitë e përzgjedhura për 2017, do t’i gjeni më poshtë, si një tërësi ku do ta gjeni gëzimin, ngushëllimin, pritjet e gjata, ankthin dhe gëzimin e pa krahasueshëm.

Në fotografi mund të shihen nënat e ardhshme, e baballarët që u mbushën sytë me lot nga ky gëzim, pasi disa u bënë prindër për herë të parë.

Hidhni një sy fotografive, dhe kujtoni edhe ju ditën tuaj më të veçantë, kur sollët në jetë engjëj. /Gazeta Shneta/