Gjashtë pediatër me përvojë e kanë lënë punën në QKUK

Qendra Klinike Universitare në Kosovë është duke u ballafaquar me mungesë të stafit shëndetësore pasi që këta të fundit kanë filluar të lëshojnë punën dhe të transferohen për në spitale e klinika private. Kushtet e rënda të punës, kujdestari të rënda, paga të ulët e vlerësimi i dobët janë disa nga arsyet që mantelbardhët kanë … Continue reading Gjashtë pediatër me përvojë e kanë lënë punën në QKUK