Gjatë ditës së djeshme kanë lindur 36 fëmijë në Gjinekologji

2017-03-29 në ora 09:34

Në klinikën Obstetrike Gjinekologjike të QKUK-së, gjatë ditës së djeshme kanë lindur 36 fëmijë.

Nga 36 lindje, 12 nga ta janë djem dhe të tjerat vajza, shkruan Gazeta Sheta.

Dy lindje janë me binjak, njëra djem e tjetra vajza.

Tetë lindje janë kryer me operacion. /Gazeta Shneta/