Gjërat që KURRË nuk duhet thënë një gruaje që po tenton të mbetet shtatzënë

2017-07-04 në ora 15:46

Essential Kids pyetën fansat e Facebook-ut përreth asaj se çfarë nuk duhet thënë një gruaje që po tenton të mbetet shtatzënë – më poshtë janë përgjigjet më të zakonshme.

  1. Ndoshta nuk është e shkruar, ndoshta është e shkruar të mbetesh vetëm një teze!
  2. Është më lehtë dhe më lirë të shkosh për pushime pa fëmijë.
  3. Relaksohu, gjithçka do të shkojë mirë.
  4. Në rast se nuk mund të mbetesh shtatzënë, mund ta bleni një qen.
  5. Sa shpesh jeni duke bërë seks?
  6. Shfrytëzojeni lirinë edhe për pak kohë.
  7. A jeni gati ta keni atë fëmijë që e keni përmendur mijëra herë?
  8. Edhe nëse nuk mund të ngelesh shtatzënë, nuk je rasti i parë.
  9. Çfarë nuk shkon me ty?/Gazeta Shneta/