Gjërat rreth seksit që duhet të dinë çiftet e reja, pasi në jetë ka ardhur një fëmijë

2017-07-21 në ora 10:34

Në momentin që fëmija vjen në jetë dukes se jeta seksuale ecën me ritme më të ngadalta, pra marrëdhëniet nuk janë më të shpeshta si më parë në disa raste.

Si të përmirësojmë jetën seksuale pas lindjes?

Mos largoni bashkëshortin dhe mos pranoni ofertën që ai mund të bëj për t’u larguar nga dhoma e gjumit

Jo gjithmonë duhet të përfundojë në një marrëdhenie të plotë

Qetësohuni ndërsa fëmija fle gjumë

Përmirësoni kohën që kaloni me partnerin tuaj

Mos pretendoni të keni momente privatësie nëse nuk i kërkoni ato

Përpiquni të joshni njëri-tjetrin

Nëse marrëdhënia nuk ndodh në mënyrë spontane, kërkojeni ju atë. /Lajmi.net/