Gjithçka që duhet të dini rreth qimeve në gjinj, sugjerime nga mjekët

2018-03-22 në ora 17:40

Qimet në gjoksin e grave janë një gjendje e zakonshme. Sasia e qimeve në thitha ndryshon, por disa gra zbulojnë se qimet bëhen të gjatë, të trashë dhe të errët, që mund të jenë shumë shqetësuese.

Qimet në gjoks janë rrallë arsye për shqetësim dhe zakonisht nuk janë një shenjë e ndonjë problemi serioz shëndetësor.

Megjithatë, herë pas here ato mund të tregojnë diçka më serioze, në të cilin rast, është e domosdoshme të konsultoheni me një mjek, transmeton Gazeta Shneta.

Pothuajse çdo pjesë e lëkurës së një personi është e mbuluar me qime dhe folikula të flokëve. Në pjesë të caktuara të trupit, qimet zakonisht rriten më gjatë dhe me një trashësi më të madhe.

Për shumicën e grave, qimet në gjinj mund të duken të shëmtuar, por nuk janë shkak për ndonjë shqetësim në lidhje me shëndetin e tyre.

Zakonisht, ky problem mund të menaxhohet më lehtë, nëse një grua vendos të heqë qimet për arsye kozmetike./Gazeta Shneta/