Gruaja 39-vjeçare që ka lindur 38 fëmijë, ja si duken ata

2017-10-16 në ora 15:01

Njihuni me Mariam Nabatanzi, një grua 39 vjeçare nga Uganda, e cila ka 38 fëmijë. E martuar në moshën 13 vjeçare, Mariam deshti vetëm 6 fëmijë, por një gjëndje e rrallë hiper-ovulimi e bëri atë që të konceptohej me binjakë, trinjakë dhe katërnjakë.

Mariam Nabatanzi provoj të gjitha, por asgjë nuk kryente punë, transmeton Gazeta Shneta.

Të gjithë fëmijët e saj vijnë nga i njëjti mashkull. Pavarësisht sfidave të përditshme, ajo po i konsideron fëmijët e saj një bekim nga perëndia./Gazeta Shneta/