Gruaja 63 vjeçare mbeti “shtatzënë” në gojë, pasi hëngri kallamar

2017-07-20 në ora 15:56

Një grua 63-vjeçare mbeti ‘shtatzënë’ me 12 kallamar të vegjël pas ngrënies së një kallamari, sipas një kërkese në një raport bio-teknologjik.

Kjo grua nga Koreja e Jugut, po hante një pjesë të kallamit të gatuar të plotë kur ajo ndjeu një dhimbje të mprehtë në gojën e saj.

Veprimi i çuditshëm është shkruar në një dokument shkencor nga Qendra Kombëtare për Informacionin Bioteknologjik në Bethesda, Maryland, transmeton Gazeta Shneta.

Zonja i tha mjekëve se ndjente diçka në gojën e saj.

Kur u ekzaminua, mjekët gjetën “foshnja të kallamarit” të bashkangjitura në gojën e saj.

Pasi viktima e “sulmuar” u shtrua në spital, mjekët hoqën foshnjet nga mishrat, gjuha dhe faqja e saj.

Mjekët po rekomandojnë që para se të konsumoni mishin e kafshëve, ta bëni një rishikim fillimisht./Gazeta Shneta/