Gruaja arrin të bëhet nënë ndonëse nuk kishte asnjë muskul

2018-10-13 në ora 10:38

Askush nuk mund të kontestojë kurrë se të kesh një fëmijë nuk është diçka e vogël apo e lehtë. Është një punë e madhe që kërkon shumë dashuri, shumë ushqim dhe shumë netë pa gjumë.

Edhe prindërit që kanë zhvilluar sisteme të ndërlikuara për t’u kujdesur për të vegjlit e tyre, si ky baba i vendosur për trenjakë, ndjejnë tendencën e kujdesit për një fëmijë.

Për 22 vjeçarin Sh. P, kujdesi për djalin e saj është veçanërisht e vështirë, sepse ajo nuk është në gjendje ta marrë atë dhe ta ngushëllojë.

“Ndonjëherë ai do të qajë dhe unë nuk mund ta arrij ta qetësojë atë,” shpjegoi nëna për Daily Mail, transmeton Gazeta Shneta.

Kjo për shkak se, për shkak të një gjendjeje të rrallë gjenetike, ajo nuk ka indet e muskujve në krahë dhe këmbë.

Pavarësisht vështirësive që vijnë së bashku me ngritjen e saj, fakti që ajo ishte në gjendje të lindë fare është absolutisht e mrekullueshme./Gazeta Shneta/