Harrojini pozicionet shtrirë, këto janë 16 pozicionet e reja që po provojnë nënat për të lindur

2018-08-12 në ora 18:45

Përdorimi i pozicioneve të ndryshme për të qëndruar lëvizshem dhe drejtë gjatë lindjes mund ta ndihmojë atë të përparojë më shpejt.

Ato gjithashtu mund të lehtësojnë dhimbjen e shpinës, të inkurajojnë legenin tuaj të hapet dhe t’ju ndihmojnë të përballoni dhimbjen e kontraktimeve.

Shumë nga pozicionet e mëposhtme janë të dizajnuara për t’iu lejuar të lëvizni ose të ndikoni në rrugën tuaj gjatë lindjes, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse lindja juaj ngadalësohet, duke ndryshuar pozicionin çdo 20 minuta ose më shumë, do ndihmojë për të kthyer ritmin.

Mos harroni, se çfarë është e rehatshme në një fazë të lindjes nuk mund të jetë në një tjetër. Ndiqni instinktet tuaja për të gjetur pozicionet dhe lëvizjet e duhura për ju.

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.