Ikea ofron zbritje për shtretërit e bebeve, por ka një kusht të çuditshëm për nënat

2018-01-10 në ora 13:38

Gjiganti i mobiljeve suedeze ka nisur një ofertë të re në reklamën e saj të fundit për të tërhequr prindërit e së shpejti

Gratë që do të bëhen nëna së shpejti mund të përfitojnë nga zbritja e madhe në IKEA – por ato duhet të urinojnë në një reklamë fillimisht për të zbuluar kodin promovues.

Gjiganti i mobiljeve suedeze ka nisur një ofertë të re në reklamën e tij të fundit për të tërhequr gratë që do të bëhen nëna së shpejti.  Kjo është si një vegël dyshe për testimin e shtatzënisë.

Të gjitha nënat duhet t’a bëjnë për të zhbllokuar kodin për të marrë një kod zbritje për një krevat fëmijësh të ri. Reklama e pazakontë është ideja e agjencisë suedeze Åkestam Holst.

Reklama thotë: “Urinimi në këtë reklamë mund të ndryshojë jetën tuaj.” Gratë duhet të urinojnë në letër për të zbuluar kodin dhe për të përcaktuar nëse janë shtatzënë. Kjo u mundëson atyre të përfitojnë nga zbritja në krevatin e bebeve

Agjencia tha për Ad Week: “Për të bërë funksionet interaktive të këtij reklamimi në realitet, ne duhet të bënim disa përparime teknike. “Brezi i testit të shtatzënisë është përdorur si një pikënisje, e cila mbështetet në antitrupat që lidhen me hormonin e shtatzënisë hCG, duke rezultuar në një ndryshim të ngjyrës”. / Gazeta Shneta