Instinkti i nënës e shpëtoi foshnjën nga vdekja (Foto)

2017-03-17 në ora 11:04

Instinkti i një nëne e ka shpëtuar fëmijën e saj nga vdekja, pasi refuzoi të pranojë diagnozën e mjekëve.

Tiffany Staveley, 26, u largua me foshnjën e saj nga një klinikë me vetëm një tretman të lëkurës për vajzën pesë muajshe, shkruan DailyMail, transmeton Gazeta Shneta.

Por nëna ishte e bindur se mjeku kishte gabuar dhe e dërgoi të bijën në një spital ku u diganostifikua me sëmundjen e rëndë.

Doctors thought five-month-old Ava Turner had chicken pox. But days after she was sent away from hospital, she was re-diagnosed with meningitis and Kawasaki disease

Vajza Ava u diagnostifikua me meningjit dhe sëmundjen e njohur si ‘Kawasaki’, një sindromë i rallë.

“Instinkti im prej nëne, është i gabuar, më tha mjeku”, deklaroi nëna. /Gazeta Shneta/

Mother Tiffany Stavely, 26, right, said that she knew the doctors were wrong when they sent her home with just calamine lotion. She said the rash looked different to her younger son's