Irina Shayk bëhet nënë

2017-04-10 në ora 21:13

Irina Shayk modelja e famshme dhe aktori hollivudian Bradley Cooper janë bërë prindër

Kjo ka ndodhur në mënyrë mjaft sekrete, pasi çifti dëshironin privatësinë e tyre në këtë kohë të caktuar, andaj edhe lindja e fëmijës ishte mbajtur e fshehur.

Bebeja kishte lindur para dy javësh sipas revistës People, mirëpo ishte mbajtur e fshehur nga çifti. Ky është fëmija i parë për çiftin që janë bashkë për 2 vite. Ende nuk ka informacion nëse është djalë apo vajzë.