‘Isha e përhumbur kur pashë djalin tim të droguar, duke fjetur në rrugë’

2017-07-10 në ora 18:25

Dashuria e nënës nuk njeh kufij dhe Leanne Thompson është dëshmi e gjallë për këtë.

Dan Thompson mund të duket vetëm si një tjetër i pastrehë në rrugët e Melburnit, por 25-vjeçari është ende ‘fëmija’ i Leannës.

Mamaja e pesë fëmijëve është tmerruar nga djali i saj i varur nga droga qëshpenzon orë që qëndrojnë mbi të në beton, duke shpresuar ta mbrojnë atë nga rreziqet e rrugëve që i kanosen.

“Duke parë djalin që e ka dashur dhe ushqyer gjithë jetën e tij, duke u shtrirë në një qoshe dhe të droguar, është gjëja më e tmerrshme për një prind”, tha Thompson për Herald Sun.

“Herën e parë që e pashë duke fjetur në qoshet e rrugës, ishte e tmerrshme. Nuk mund ta largoj këtë imazh nga mendja ime.”, tha ajo.

Dan është i varur ng mariuana sintetike dhe nganjëherë, e gjitha që nëna e tij, Leanne, mund të bëjnë është të kontrollojë djalin e saj përmes tregtarëve lokalë.

“Unë vetëm dua të sigurohem që askush nuk i bën keq atij, pasi dikush është përpjekur ta helmojë atë më parë,” tha ajo./Gazeta Shneta/