Ishte shtatzënë me pesënjakë, por i ndodhi diçka e çuditshme në stomak (Video)

2017-06-03 në ora 18:56
Gruaja 30 vjeçare solli në jetë pesnjakët e saj, të cilët kishin qëndruar në barkun e nënës 7 javë më shumë se zakonisht.

Gruaja me emrin Gilyermina Garsia, ishte 34 vjeçare ndërkaq mjekët thonin se paraqitja e shenjave në bark është normale te gratë mbi moshën 30 vjeç, kjo nga ndryshimet e qelizave të lëkurës dhe peshës së foshnjave.

Barku I saj ishte mbushur përplot shenja, por që ajo ndjente një emocion të veçantë kur e dinte se çfarë ka brenda…