A iu shfaq vërtetë kësaj nëne fytyra e bebes në bark? (Foto)

2017-05-12 në ora 07:57

Shtatzëna Karen McMartin mund të këtë një ide të mirë se si do të duket bebi i saj kur të vijë në jetë, pasi fytyra e tij ‘u shfaq’ papritur në barkun e saj të fryrë.

Sipas ‘The Sun’, pamja e mrekullueshme ishte shfaqur teksa Karen 25 javëshe shtatzënë ishte duke i treguar barkun kolegeve të saj në një sallon bukurie ku ajo punon.

“Ishim duke pushuar dhe shoqet e mia po shihnin barku e fryrë dhe po ndiqnin lëvizjet e bebit brenda atij, kur në një moment mund të dallonim fytyrën e bebit përmes barkut, dukej gjithçka hunda, goja, sytë madje edhe faqet”, rrëfen Karen.

fytyra e bebit

Ndërkohë, sipas një eksperti të mjekësisë,në fakt ‘fytyra’ e bebit është një iluzion i krijuar nga barku i Karen dhe kërthiza; pjesa që të jepte përshtypjen e fytyrës së bebit në fakt mund të ketë qenë kurrizi i tij, thotë mjeku.

fytyra e bebit duket nga barku

Image result for Karen McMartin