Ja çfarë mund të përdorni për parandalimin e infeksioneve bakteriale

2018-10-29 në ora 07:40

Iside 22 shërben për parandalimin dhe trajtimin e infeksioneve bakteriale mykotike uro-vaginale transmeton Gazeta Shneta.

Iside 22 rekomandohet në të gjitha rastet e alterimit të përkohshëm të ekuilibrit mikrobik uro-vaginal. Ndihmon përmirësimin e kushteve fiziologjike vaginale duke luftuar rritjen e mikroorganizmave të dëmshëm, përgjegjës për infeksionet uro-vaginale, të pranishme në pjesën më të madhe të grave.

Iside 22 është intergrator dhe në farmaci mund të merret edhe pa recetën e mjekut, pasi që nuk ka efekte anësore./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.