Ja çfarë ndodh kur përdorni numrin e gabuar të recipetave

2018-08-16 në ora 21:48

Shumica e femrave mendojnë se çdo madhësi e reçipetave bënë për ato, por mund të merret me mend sa dëmtime mund të shkaktojë.

Nëse përdorni reçipeta në numrin e gabuar në gjoksin tuaj, do të keni dhimbje të mëdha të shpinës, frymëmarrje jo normale, dhimbje më të shpeshtë të gjoksit si dhe ndikime në aspektin emocional.

Çdo femër duhet të kontrollojë numrin e gjoksit të saj çdo 6 muaj.  Studimet tregojnë se ka shumë faktorë që ndryshojnë madhësinë e gjoksit. Këtu futen hormonet, periudha e menstruacioneve dhe humbja apo edhe shtimi i shpejtë i peshës.

Një dietë e pasur me karbohidrate, mund të ketë një efekt mjaft të mirë. Ashtu siç raporton Gazeta Health, kjo ndodh për shkak se ushqimi që përmban një sasi të lartë karbohidratesh stimulon prodhimin e insulinës që rezulton që të ketë tepricë fluidi në gjoksin tuaj.

Duke pasur parasysh këto statistika, sa normale është si zhvillim në trupin tonë dhe si ndikon, do bënim mirë të rishikonim masën tonë menjëherë./GazetaMetro/