Ja çfarë një grua duhet të dijë para se të bëjë seks, fakte mahnitëse

2018-02-14 në ora 12:40

Humbja e virgjërisë mund të jetë një përvojë e frikshme, veçanërisht nëse jeni akoma e re dhe ndikoheni nga miqtë tuaj.

Neve priremi të bëjmë gjërat mirë, por nëse shkoni tek prindërit me idenë se do ta humbni virgjërinë, nuk është çdo herë që ju presin në mënyrën më të mirë, transmeton Gazeta Shneta.

Së pari, ju duhet të dini se a jeni të gatshme për një hap të tillë në jetë. Momenti i parë është me shumë rëndësi, përveç që duhet të zgjidhni partnerin tuaj po ashtu ju duhet që edhe vendi ku do të bëni seks të jetë një përvojë e mirë.

Po ashtu mbani në mend, para se të bëni marrëdhënie duhet të keni edhe mbrojtje me vete në mënyrë që të evitoni ndonjë gjë të padëshiruar.

Mos harroni, se humbja e virgjërisë do të jetë një imazh që do ta keni në mend për tërë jetën./Gazeta Shneta/