Ja kur duhet të ndërpriten plotësisht marrëdhëniet seksuale në shtatzëni

2017-07-13 në ora 08:44

Marrëdhëniet seksuale PLOTËSISHT duhet ndërpriten, nëse:

Ekziston rreziku nga dështimi spontan apo nga lindja e parakohshme;

Ekziston placenta previa;

Shtatzëna ndien dhembje gjatë aktit seksual;

Paraqitet gjakrrjedhje pas aktit seksual apo kullim i dyshimtë.

Për çdo rast, nëse ekziston edhe dyshimi më i vogël, duhet shkuar për konsultime te gjinekologu, sepse asgjë nuk është më e rëndësishme se shëndeti, si i nënës, ashtu edhe i bebes.

Mirëpo, nuk duhet të dëshpëroheni, por të kërkoni mënyra të reja të shfaqjes së dashurisë dhe të butësisë.