Ja për çfarë i ka rënë qejf për të ngrënë gjatë shtatzënisë Jona Spahiun

2018-08-04 në ora 12:37

Ajo është duke shijuar ditët e fundit të shtatzënisë, dhe këtë na tregon përmes fotove dhe videove të ndryshme.

Jona Spahiu na ka treguar vazhdimisht për gjendjen e saj gjatë kësaj periudhe të shtatzënisë. Por ajo mund të ketë neps për ushqime dhe produkte nga më të ndryshmet.

Kjo shihet krejt e natyrshme për nënat e ardhshme.  Spahiu ka bërë një pyetje për të gjithë ndjekësit e saj për t’ja gjetur një akullore me frut pasioni.

Siç duket, nepsi i momentit e fiksoi në këtë shije dhe kjo është kthyer në ushqimin e saj të preferuar të momentit.

Siç duket, nepsi i momentit e fiksoi në këtë shije dhe kjo është kthyer në ushqimin e saj të preferuar të momentit./KidsTime/