Ja përse seksi oral rrit inteligjencën tek gratë, gjithçka që duhet të dini

2018-01-11 në ora 18:33

Ekspertët realizuan një hulumtim në mesin e grave të moshës 25 dhe 55 vjeçare, të cilët tregonin për preferencat e tyre seksuale.

Përveç kësaj, u krye edhe testimi i inteligjencës tek femrat. Por a kishte ndonjë rezultat apo ishin vetëm spekulime?

Të gjeturat, treguan se në fakt ato gra që kishin dëshirë më shumë për kontakt intim nëpërmjet seksit oral, kanë një nivel më të lartë të inteligjencës, transmeton Gazeta Shneta.

 

Kjo po ashtu, ndihmon në përmisimin e kujtesës dhe përqendrimin tek gratë. Ndërsa, seksi oral ndikon që të keni një gjumë sa më të qetë.

Arsyeja qëndron se në spermën e mashkullit, ka nivele të larta të serotoninës, të cilat kanë një efekt pozitiv në sistemin nervor qendror.

Ky hormon në fakt është quajtur edhe ‘rruga e lumturisë’./Gazeta Shneta/