Ja sa kohë duhet të prisni për të pasur marrëdhënie pas lindjes

2018-08-08 në ora 10:20

Një nga pyetjet që mundon nënat e reja, pasi sjellin fëmijën e tyre në jetë, është të kryejnë sërish marrëdhënie seksuale.

Këshilla jonë për këto nëna është që duhet të presin deri në 6 jvë, për ta marrë veten plotësisht.

Ndodh ndonjëherë që ju duhet më shumë kohë, por mund të ndodhë edhe e kundërta, që të marrin veten më shpejt.

Gjithsesi, nënat duhet të kenë parasysh se 6 javë janë të mjaftueshme që të presin dhe më pas mund të rifillojnë edhe një herë aktivitetin seksual.