Ja se si duket lindja përmes prerjes cezariane (Video)

2017-04-22 në ora 17:17

Një lindje me prerje cezariane konsiderohet si një opsion i përqendruar në pacientë dhe përmes kësaj videoje, prindërve do t’iu mundësohet një shije e përvojës së kësaj lindjeje natyrore./Gazeta Shneta/