Ja se si duket një lindje përbrenda qeskës amniotike (Video)

2017-04-24 në ora 15:01

A keni menduar ndonjëherë se si do të dukej sikur një fëmijë do të shpërndahej brenda qeses së tij amniotike, aty ku gjendet qeska e lëngjeve të qarta brenda mitrës ku rritet dhe zhvillohet foshnja?

Në shumicën e rasteve, qeska amniotike thyhet gjatë lindjes. Në këtë rast, çeska ishte akoma e paprekur me foshnjën e mbërthyer brenda. Në fakt, ky fenomen ndodh vetëm një në çdo 80,000 lindje shkruan Parents, transmeton Gazeta Shneta.

Për më shumë, shikoni tek videoja në vazhdim/Gazeta Shneta/